Scadere colesterol - scaderea colesterolului pe cale naturala

Lecitina, tratament pentru colesterol

In compozitia uleiului din seminte de in din diverse medicamente intra lignani care au proprietati antivirale, antibacteriene, antiparazitare si antitumorale. De asemenea, datorita semintelor de in, diverse medicamente contin lecitina. Lecitina este o substanta recomandata ca tratament pentru colesterol deoarece previne depunerile de colesterol sub forma de aterom pe vasele sangvine.

Consumul in fiecare dimineata a unei portii de medicamente anticolesterol, amestecat cu iaurt degresat, are un efect de scadere semnificativa a nivelului de colesterol. Eficacitatea tratamentului naturist creste prin scaderea productiei de colesterol in ficat, prin legarea resturilor de colesterol la nivelul colonului si eliminarea lor. Sa nu uitam ca 70% din colesterol este produs in ficat (colesterol endogen), iar restul de 30% provine din alimentatie (colesterol exogen).

Raspunde

XHTML: Puteti utiliza urmatoarele marcaje: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>