Scadere colesterol - scaderea colesterolului pe cale naturala

Produsele naturiste Tianshi

Produsele naturiste Tianshi

Compania Tianshi (TIENS) va propune o gama de produse naturiste trecute prin experienta medicinei traditionale chineze care dezintoxica celula, o energizeaza si o regenereaza atingand scopul in restabilirea sanatatii.
La baza elaborarii produselor Tianshi (TIENS) sta o experienta de 5.000 de ani a medicinei orientale. Fabricarea lor se realizeaza prin cele mai moderne metode biotehnologice (din plante, organisme vii si minerale de pe teritoriul Chinei si/sau din Mongolia). Produsele naturiste Tianshi sunt amestecul echilibrat de microelemente, vitamine, antioxidanti naturali si alte substante active biologic care ajuta celulele organismului sa readuca functionarea normala.

Produsele Tianshi

Produsele Tianshi se deosebesc de celelalte suplimente nutritive nu numai prin calitatea lor ci si prin universalitatea actiunii lor. Datorita tehnologiei de fabricatie, toate componentele produselor Tianshi ajung si actioneaza in toate locurile organismului, fara vatamari. De exemplu, atunci cand se iau produse pentru ameliorarea functiei rinichilor, in acelasi timp se normalizeaza si tensiunea, imunitatea se intareste.

In componenta produselor Tianshi nu exista nici o substanta sintetica. Ele sunt in intregime obtinute din produse naturale de origine animala sau vegetala. Produsele naturiste Tianshi dispun de o larga arie de eficacitate, inlatura cauza problemelor de sanatate si restabilesc echilibrul energetic in corpul uman Yin-Yang.

Produsele companiei Tianshi (TIENS) sunt produse naturiste de calitate superioara. In Romania produsele Tianshi beneficiaza de toate avantajele oferite de statul roman prin omologarea acestora oferindu-le beneficiarilor acestora calitate garantata atat de traditia multimilenara chineza, de tehnologia inalta a acestora cat si de protectia Ministerului Sanatatii si Familiei din Romania.
Produsele au un inalt nivel calitativ, primind certificatul ISO – 9002 precum si certificatele de calitate in sistemul FDA din S.U.A.

Eficacitatea rezultatelor in domeniul sanatatii

Eficacitatea rezultatelor in domeniul sanatatii cu produsele naturiste Tianshi se bazeaza pe urmatoarele doua principii:

1. Organismul uman are proprietatea de restabilire a functiilor fiziologice.
2. Tesuturile si majoritatea organelor au capacitatea de regenerare.

Produsele companiei Tianshi in programul de insanatosire cuprind 3 etape:

1. Detoxifierea
2. Completarea si echilibrarea
3. Regenerarea si stabilizarea

Suplimentele nutritive Tianshi actionand prin detoxifiere, completare si regenerare, presupun si determina eliminarea totala a cauzei care conduce la manifestarea simptomelor.

Raspunde

XHTML: Puteti utiliza urmatoarele marcaje: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>