Scadere colesterol - scaderea colesterolului pe cale naturala

Campania ”Colesterol marit? Redu-l in mod natural!” a continuat la Constanta

Campania ”Colesterol marit? Redu-l in mod natural!” a continuat la Constanta

Dobrogea Grup a desfăşurat pe 9 decembrie 2010 cea de-a patra acţiune de testare a colesterolului din cadrul campaniei de informare şi educare a populaţiei ”Colesterol mărit? Redu-l în mod natural!”. Acţiunea s-a desfăşurat în incinta unui mall din Constanţa. În cadrul acestui eveniment şi-au măsurat colesterolul 100 de persoane.

La fel ca în cadrul acţiunilor de testare a colesterolului anterioare şi de data aceasta cei verificați au beneficiat, pe lângă interpretarea rezultatelor analizei şi de sfaturi medicale cu privire la modalităţile de reducere a colesterolului în mod natural. Mai mult, primele 10 persoane care au fost depistate cu un nivel al colesterolului peste limita normală au primit din partea Dobrogea Grup kitul de reducere a colesterolului. Acesta aconstat în asigurarea dozei zilnice recomandate de pâine Dobrogea-Benecol (patru felii), pe durata a două săptămâni.

Printre participanţii la testul de măsurare gratuită a colesterolului s-au numărat şi persoane care au consumat în mod constant pâinea de secară Dobrogea-Benecol. Aceştia s-au arătat extrem de mulţumiţi de acest produs, mai ales în contextul în care, după ce au consumat pâinea de secară cu esteri de stanoli din plante Dobrogea-Benecol, nivelul colesterolului a scăzut considerabil.

“Când mi-am măsurat colestrolul, acum câteva luni, testul a indicat o valoare de 220. Acum, însă, valoarea a scăzut la 190, ceea ce e foarte bine. Am consumat pâinea Dobrogea Benecol, e o pâine cu un gust bun şi care ajută în menţinerea sănătăţii şi mai ales scade colesterolul. Acum că m-am convins de eficienţa ei, o voi recomanda şi altora”, a arătat una dintre persoanele care şi-au măsurat colesterolul la cea de-a patra acţiune de testaredin cadrul campaniei ”Colesterol mărit? Redu-l în mod natural!”,iniţiată de Dobrogea Grup.

Colesterolul mărit este unul dintre principalii factori de risc ai bolilor cardiovasculare şi reprezintă o problemă de sănătate publică în România. În acest context, Dobrogea Grup a lansat Dobrogea-Benecol, prima pâine de secară din ţara noastră ce conţine esteri de stanoli din plante, ingrediente active cu efect dovedit clinic în reducerea colesterolului. „Colesterol mărit? Redu-l în mod natural!” este o campanie care urmăreşte educarea publicului cu privire la practica testării colesterolului în mod frecvent, ca modalitate de prevenţie a afecţiunilor cardiovasculare.

Raspunde

XHTML: Puteti utiliza urmatoarele marcaje: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>