Scadere colesterol - scaderea colesterolului pe cale naturala

Importanţa alimentaţiei în prevenirea unor afecţiuni grave

Importanţa alimentaţiei în prevenirea unor afecţiuni grave

Alimentația reprezintă una dintre cele mai mari probleme ale secolului. Mâncărurile grase, de tip fast-food, le-au înlocuit treptat pe cele preparate în casă, care conțineau mult mai multe substanțe necesare organismului.

Fostul ministru al Sănătății, prof. univ. dr. Daniela Bartoș este unul dintre specialiștii care subliniază necesitatea unei alimentații sănătoase, pentru prevenirea unor afecțiuni grave. Sâmbătă, pe 16 octombrie, de Ziua Mondială a Alimentației, a avut loc o conferință de presă care își propune să ofere soluții la problemele de alimentație cu care se confruntă românii.

Evenimentul a fost susținut de Dobrogea-Grup, producătorul pâinii de secară Dobrogea-Benecol, care ajută la scăderea colesterolului.

Raspunde

XHTML: Puteti utiliza urmatoarele marcaje: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>