Scadere colesterol - scaderea colesterolului pe cale naturala

Dobrogea-Benecol si-a dovedit eficienta!

Dobrogea-Benecol si-a dovedit eficienta!

„Am consumat această pâine şi a funcţionat! În luna august nivelul de colesterol ajungea la 240, iar acum, în urma consumului de pâine Dobrogea-Benecol, colesterolul mi-a scăzut până la 198. Voi recomanda cu siguranţă această pâine!”a declarat un participant la acţiunea de testare gratuită a colesterolului din Constanţa, desfăşurată în perioada 2-3 octombrie, în cadrul campaniei „Colesterol mărit? Redu-l în mod natural”.

Nina Lazăr, în vârstă de 49 de ani, a reuşit să aducă în limite normale nivelul de colesterol, datorită pâinii Dobrogea-Benecol. Primul test de colesterol efectuat în luna august îi arăta o valoare de 240. După numai 2 luni, perioadă în care aceasta a consumat doza zilnică de 4 felii de pâine de secară cu esteri de stanoli din plante, Dobrogea-Benecol, nivelul colesterolului i-a ajuns la 198.

Zeci de persoane care au participat la această acţiune au considerat oportună iniţiativa Dobrogea Grup de a testa gratuit nivelul de colesterol. Dobrogea-Benecol este o pâine care, consumată constant, pe o perioadă de cel puţin două săptămâni, previne afecţiunile cardiovasculare. În cazurile de colesterol mărit, această pâine îl reduce până la valorile normale.

Această acţiune este iniţiată de Dobrogea Grup şi face parte din cadrul campaniei de informare despre colesterol şi despre efectele negative pe care le are acesta asupra organismului uman. Astfel de acţiuni de testare gratuită a colesterolului se vor desfăşura în marile oraşe ale ţării, în supermarketuri şi farmacii, pe durata unui an.

Dobrogea Benecol este o pâine de secară cu esteri de stanoli din plante cu efect garantat clinic în reducerea colesterolului, fiind recomandată persoanelor care suferă de diabet, celor cu probleme cardiovasculare, celor cu hipercolesterolemie familială, dar şi celor care vor să adopte o alimentaţie sănătoasă.

Raspunde

XHTML: Puteti utiliza urmatoarele marcaje: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>