Scadere colesterol - scaderea colesterolului pe cale naturala

Redobandeste-ti sanatatea prin ganoterapie

De foarte mult timp, chinezii foloseau ca metoda de tratament in diferite boli o ciuperca pe care o considerau un remediu naturist extrem de valoros

Ganoderma Lucidum – o specie de ciuperca medicinala – era extrem de utilizata datorita proprietatilor sale medicinale ce imbunatateau capacitatea organismului de a se vindeca, dar si pentru a avea o viata mai lunga.

Sunt cunoscute sute de specii ale acestei plante, insa doar cateva sunt apreciate pentru proprietatile terapeutice. Consumata in mod regulat, Ganoderma Lucidum are efect de incetinire a procesului de imbatranire si de revitalizare a intregului organism.

De asemenea, aceasta planta sporeste capacitatea intelectuala si imbunatateste memoria, iar daca este luata pe parcursul unei perioade mai lungi de timp, asigura mentinerea agilitatii corpului.

Ganoterapia, terapie de ultima ora

Numele acestei noi terapii provine de la denumirea stiintifica a ciupercii respective. Cotata ca fiind terapie de baza in cadrul medicinei traditionale chineze, ganoterapia prezinta multiple beneficii: purificarea sangelui, imbunatatirea circulatiei sangvine, eliminarea toxinelor din organism, amplificarea puternica a functiei rinichilor, protejarea ficatului, intarirea inimii, curatarea colonului, stimularea imunitara si cresterea agilitatii fizice.

Substantele nutritive ale ciupercii Ganoderma Lucidum s-au dovedit ca fiind un remediu pentru o serie de afectiuni: migrene, diabet, cefalee, hiper/hipo tensiune, artrita reumatica, bronsita, astm, anorexie, gastrita, hemoroizi, colesterol, nefrita, dismenoree, constipatie, varice, psoriasis, depresie si anxietate, insomnie, boli de piele, alergii, hepatita, cancer, tumori, leucemie etc. Prin aceasta terapie organismul este supus dezintoxicarii si totodata sistemul imunitar se fortifica pentru a face fata unor eventuale boli. Daca ai avut ocazia sa incerci ganoterapia, poti oferi amanunte despre cum a decurs si care au fost rezultatele, scriind mai jos. Sanatatea este cel mai de pret lucru pentru oricine.

Raspunde

XHTML: Puteti utiliza urmatoarele marcaje: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>